Jeg hedder Linda Oline Schou, er født i 1978 og er autoriseret psykolog med privat praksis i Silkeborg. Jeg tilbyder parterapi, individuel terapi og familieterapi. Derudover tilbyder jeg supervision og kurser.

Et rigtigt menneske
Jeg er dybt optaget af, hvordan terapi kan hjælpe os, når livet er svært. For jeg er et menneske med rigtige livserfaringer. Ud over de professionelle titler, er jeg skilsmissebarn, gift, skilt, gift igen og i dag en del af en sammenbragt familie med min mand og 3 børn.

Jeg har personligt oplevet hvordan terapi kan være en kærkommen hjælp i livet, og hvordan det at blive mødt af en støttende, varm og tryg hjælper kan have afgørende betydning.

Terapi i trygge rammer
Derfor gør jeg mig umage med at møde dig. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at gøre det så trygt så muligt at træde ind over dørtærsklen hos mig. Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har brug for og hvordan jeg kan guide dig på din vej.

I de seneste år har jeg fordybet mig fagligt i den Emotionsfokuserede metode og er blevet Certificeret EFT terapeut. Jeg har naturligvis tavshedspligt og er underlagt etiske retningslinjer.

Jeg tilbyder:
– Terapri (individuel, par og familie)
– Supervision
– Kurser

Her kan du læse mere om min relevante uddannelse og erfaring
Kandidat i psykologi fra Psykologisk Institut, Århus Universitet 2007 med speciale i parterapi. Autoriseret af Psykolog Nævnet i 2010.

Jeg har personligt oplevet hvordan terapi, kan være en Familiehuset på Vandværksvej. Ansættelse i Odense kommunes behandlingstilbud for unge og deres familier. Fokus på behandling af unge i mistrivsel. Bla. selvskade, emtionelle udfordringer, familiemæssige og relationelle udfordringer. Udarbejdselse af psykologiske undersøgelser. Supervision af pædagogisk personale.

Palliativt Team, Silkeborg. Ansættelse ved Regionshospitalet Silkeborg. Fokus på støttende samtaler til de døende patienter og deres pårørende. Supervision af sundhedsfagligt personale på hospitalet og med tilknytning til det palliative team.

Privat Praksis i Silkeborg. Siden 2012 har jeg været en del af klinikfællesskabet PsykologCentret Silkeborg. Herfra driver jeg min egen praksis og har stor glæde af at dele adresse med 3 dygtige psykologkollegaer. Her arbejder jeg med mine kerneområder. Terapi, supervision og kurser.

Podcast
Jeg har tidligere haft et samarbejde med journalist Anne Kejser og Jyske Bank omkring en række podcast. Hvis du er interesseret kan du lytte med her:
Kan parforholdet bære økonomisk uenighed
Økonomisk curling – gør du dit barn en bjørnetjeneste?
Få råd til ferien
Skal I skilles?