Kurser for par
– stærkere sammen

Jeg tilbyder kurser for par. Kurset er baseret på Sue Johnsons Hold Me Tight®-kursuskoncept.

Kurset bygger på den vidt anerkendte Emotionsfokuserede Parterapi (EFT), en terapiform, udviklet i USA i 1980’erne. Den tager udgangspunkt i teorier og forskning omkring tilknytning og kærlighed. Forskning har vist, at det er den metode, der har den bedste langtidseffekt – op til 70-80 pct. af de par, der har været igennem kurset, oplever et markant forbedret parforhold efterfølgende.

HOLD ME TIGHT
– Drømmer du om færre konflikter med din partner? Ville du ønske, at du og din partner forstod hinanden bedre?
– Savner du at finde ind til ”det, der var engang”?
– Kniber det med nærheden?

Så er parforholdskurset Hold Me Tight noget for dig og din partner. Kurserne er for par, der drømmer om at udvikle og styrke deres parforhold.

Gennem praktiske øvelser, videoklip, samtaler og meget andet, vil du og din partner lære om principperne bag kærlighed og tilknytning. Med udgangspunkt i praktiske øvelser vil I lære hinandens inderste følelser at kende. Vores følelser er ofte gemt bag hverdagens umiddelbare adfærd – noget der igen og igen skaber misforståelser og smerte i vores relationer. På kurset trænger vi ind bag adfærden for at forstår de følelser, der ligger bag. Kurset er aldeles håndgribeligt og pædagogisk og består syv temaer, som I som par skal igennem.

Gennem kurset vil du og din partner
– Bedre forstå hinandens følelser
– Lære at tilgive hinanden
– Forbedre jeres kommunikation
– Forstå de bagvedliggende årsager til jeres konflikter
– Styrke jeres følelsesmæssige bånd